باشگاه خبرنگاران جوان – مقایسه رنو کپچر با پژو 2008 + مشخصات فنی


ریحان نیوز –

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از مقایسه‌های خودرویی پر مخاطب بازار، رنو کپچر با پژو 2008 است. تا چندین سال پیش خرید خودرو کاری آسان به‌شمار می‌آمد، اما پیشرفت این صنعت که با آمدن مدل‌های گوناگون در سگمنت‌های مختلف همراه شد، کار خرید و انتخاب را برای خریداران کمی دشوار کرد. امکانات رفاهی فراوان، طراحی‌های متفاوت و مشخصات فنی گوناگون، پارامتر‌هایی است که ممکن است علاقه‌مندان را دچار تردید کند.
معرفی رنو کپچر:
رنو کپچر، خودرویی ساخت کشور فرانسه است که در سال ۲۰۱۴ طراحی شد و در آن از یک موتور ۴ سیلندر با ۱۶ سوپاپ استفاده شده است. حجم موتور این خودرو ۱۱۹۷ سی‌سی است و به همین دلیل حداکثر قدرت آن ۱۱۶ اسب بخار در ۴۰۰۰ و ۹۰۰ دور در دقیقه است. بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که نهایت گشتاور این خودرو ۱۹۰ نیوتن متر در ۲۰۰۰ دور در دقیقه است.

در سیستم حرکتی آن از یک جعبه دنده ۶ سرعته خودکار دو کلاچه استفاده شده است، جالب است بدانید که این خودرو می‌تواند حداکثر سرعت ۱۹۲ کیلومتر در ساعت به شما هدیه دهد و شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برای آن ۱۰.۹ ثانیه است. مصرف سوخت ترکیبی در این خودرو ۵.۹ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و حجم باک آن ۴۵ لیتر است.

از جمله امکانات این خودرو می توان به سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک ، چراغ‌های LED روز روشن ، سیستم تنظیم ارتفاع نور چراغ‌های جلو ، سنسور اتوماتیک نور چراغ‌ها ، آیینه‌های جانبی برقی و تاشونده با دید گسترده و مجهز به گرمکن عقب ، بدنه ۲ رنگ ، غربیلک فرمان چرمی ، تودوزی چرم ، رینگ آلومینیومی ۱۷ اینچ ، سیستم استارت دکمه‌ای هوشمند اشاره کرد.

همچنین این خودرو مجهز به کروز کنترل و سیستم محدودکننده سرعت (Speed Limiter)، سیستم مصرف بهینه موتور (ECO،MODE)، قابلیت تلسکوپی تنظیم فرمان و تنظیم ارتفاع ، کارت قفل و استارت هوشمند رنو ، ۳ عدد پشت سری عقب قابل تنظیم ، گرم کن صندلی‌های جلو ، کنسول میانی صندلی‌های جلو و شیشه‌های کوچک عقب و شیشه عقب تیره است.
معرفی پژو ۲۰۰۸:
پژو ۲۰۰۸، خودرویی ساخت کشور فرانسه است که در سال ۲۰۱۳ طراحی شد و در آن از یک موتور ۴ سیلندر با ۱۶ سوپاپ استفاده شده است. حجم موتور این خودرو ۱۵۹۸ سی‌سی است و به همین دلیل حداکثر قدرت آن ۱۶۳ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه است. بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که نهایت گشتاور این خودرو ۲۴۰ نیوتن متر در ۱۰۰۰ و ۴۰۰ دور در دقیقه است.
در سیستم حرکتی آن از یک جعبه دنده ۶ سرعته خودکار استفاده شده است، جالب است بدانید که این خودرو می‌تواند حداکثر سرعت ۱۹۶ کیلومتر در ساعت به شما هدیه دهد و شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برای آن ۸.۳ ثانیه است. مصرف سوخت ترکیبی در این خودرو ۶.۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و حجم باک آن ۵۰ لیتر است.

از جمله امکانات این خودرو می توان به فرمان برقی ، تهویه مطبوع دوگانه ، سنسور نور ، چراغ مخصوص روز ، آینه‌های جانبی تاشو برقی ، سنسور پارک در عقب ، دوربین دید عقب ، سیستم کنترل باد لاستیک‌ها TPMS ، رینگ ۱۶ اینچی آلومینیومی ، کروز کنترل ، سنسور باران اشاره کرد.

خودرو

رنو کپچر
پژو 2008

کشور سازنده

فرانسه
فرانسه

سال (طراحی)

2014
2013

موتور

4 سیلندر 16 سوپاپه
4 سیلندر 16 سوپاپه

حجم موتور

1197سی سی
1598سی سی

حداکثر قدرت

116 اسب بخار در 4900 دور در دقیقه
163 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه

حداکثر گشتاور

190 نیوتن متر در 2000 دور در دقیقه
240 نیوتن متر در 1400 دور در دقیقه

جعبه دنده

6 سرعته خودکار دو کلاچه
6 سرعته خودکار

شتاب 0 تا 100

10.9 ثانیه
8.3 ثانیه

حداکثر سرعت

192 کیلومتر در ساعت
196 کیلومتر در ساعت

وزن

1180 کیلوگرم
1245 کیلوگرم

اندازه (میلیمتر)

4122 طول ، 1778 عرض ، 1566 ارتفاع
4159 طول ، 1739 عرض ، 1556 ارتفاع

فاصله بین دو محور

2606 میلیمتر
2538 میلیمتر

مصرف سوخت داخل شهر

6.6 لیتر در هر صد کیلومتر
9.8 لیتر در هر صد کیلومتر

مصرف سوخت خارج از شهر

4.7 لیتر در هر صد کیلومتر
4.9 لیتر در هر صد کیلومتر

مصرف سوخت ترکیبی

5.9 لیتر در هر صد کیلومتر
6.7 لیتر در هر صد کیلومتر

حجم باک

45 لیتر
50 لیتر

استاندارد آلایندگی

یورو 5
یورو 5

استاندارد امنیت

EuroNCAP 5
EuroNCAP 5

میزان تولید CO2

125 گرم در هر کیلومتر
150 گرم در هر کیلومتر

ترمز و پایداری

سيستم ترمز ضدقفل ABS ، سيستم توزيع متعادل نيروي ترمزEBD ، سيستم ترمز كمكي در موارد اضطراري EBA ، سيستم كنترل پايداري الكتريكي ESP ، سيستم كمكي حركت در سربالايي HSA
ABS ، ESP ، EBA ، HAC

کیسه هوا

راننده، سرنشين جلو و جانبي (مجموعاً 4 عدد)
کیسه هوا برای سرنشینان جلو ، کیسه هوای پرده ای ، جمعاً 6 کیسه هوا

سیستم صوتی

مولتي مديابا صفحه 7 اينچي
صفحه نمایش 7 اینچی ، 6 بلندگو ، بلوتوث

انتهای پیام/
∎​

دیدگاهتان را بنویسید